Guriel Nasto, doktori me përkushtim brilant për të porsalindurit

54

Doktor Guriel Nasto është një nga mjekët neonat në maternitetin “Koço Gliozheni” i cili spikat për devotshmërinë dhe punën e palodhur për të porsalindurit.

Neonatët qëndrojnë me nenat që prej momentit të lindjes. Shërbimi është kryesisht për neonatët të cilët kanë nevojë për reanimacion. Reanimacioni neonatal ka  inkubatorë të pajisur me mjetet me bashkëkohorë.

Shërbimet që ofrohen janë terapi Intensive Neonatale, vizita ambulatore (0-28 ditë të rekomanduara) si dhe daljet e bebave nga spitali.