Vepra te reja arti mbushin hapsirat publike te Tiranes

414

Tirana po bëhet një qytet policentirk edhe përmes veprave publike të artit. Vetëm pak ditë pasi u inagurua vepra Reja.al, e cila ndodhet para Galerise Kombetare të Arteve, vepër kjo e projetruar nga arkitekti Sou Fujimoto, është inaguruar  një tjetër vepër  ‘’700 Petalet’’. ‘’700 Petalet’’ është konceptim i një arkitekti britanik dhe punuar nga artizan Italian. ”700 Petalet” ndodhet pranë Partizanit të Panjohur. Ky monument-lulishte i dedikohet miqësisë me Kuvajtin.

 

13327593_10154235781111926_6772696740584956699_n 13335259_10154130717549070_2042912207_n 13339653_10154235781566926_8740010082866451768_n 13348902_10154130717314070_490855064_n 13115432_10154130717159070_1423623967_n 13322186_10154235780866926_3934714360841555194_n