Ja cfarë rezervojnë Teatri dhe Kinemaja këtë fundjavë

262

Për të gjithë ata që duan të planifikojnë që gjatë fundjavës së  tyre të shkojnë në teater apo kinema, më poshtë do të gjeni se cfarë ofrohet :

-Teatri Kombetar

‘’Aty ku dielli nuk perëndon”

Më datë 19 Qershor ora 18:30-20:00 në sallën Kadri Roshi, në Teatrin Kombëtar do të zhvillohet leximi publik i dramës “Aty ku dielli nuk perëndon” të autorit Saimir Gongo. Ky aktivitet është mbështetur nga Ministria e Kulturës dhe Teatri Kombëtar, si projekt i dramaturgjisë Shqiptare në zhvillim.

Me aktorët Neritan Licaj, Adelina Muca, Esi Kame, Sokol Angjeli, Irgen Cela, Ema Andrea, Laert Vasili, Lulzim Zeqja.

13427910_10153509191277121_2028933057886111736_n

 

-Ndërsa në Kinema Millenium gjatë kësaj fundjave do të jenë duke u shfaqur këto 4 filma :

10:00 – Finding Dory

12:00 – Central Intelligence

14:00 – Now you see me

16:30 – The Conjuring 2

19:00 – Central Intelligence

21:00- Now you see me

13406932_10154067314686084_2637396877407800559_n 12115816_10154067314691084_573686873734761242_n 13466005_10154067314766084_2953577454211458182_n 13466171_10154067315311084_1566249685144687691_n