Ja dhe makinat e epokes se “arte” te designin e automobileve.

239

Me 14 maj u zhvillua Grand Prix ne Monako

Po ate dite do behet ne panair i makinave te vjetra. Me poshte jane disa nga makinat e para luftes se dyte boterore.Duke filluar me jeep te 1879 deri tek Mercedes Station Wagon 1978.

 

-as-is-this-1914-scat-tipo-14-1-torpedo-by-solaro 1922-lancia-lambda-1st-series-torpedo-is-that-rarest-of-automotive-sights-the-4-door-convertible- rear-legroom-ample-seat-belts-not-so-much