Ja si mund të kontribuosh për të ndihmuar të prekurit nga tërmeti

35

Portali unik qeveritar “e-albania” i është bashkuar nismës për të mbështetur familjet në nevojë të cilat u prekën nga tërmeti i djeshëm e që si pasojë kanë mbetur pa një strehë, vakt apo dhe veshmbajthe.

“E-albania” fton të gjithë qytetarët që kanë mundësi apo dëshirë të kontribuojnë duke dhuruar online në “e-albania”, duke kontribuuar në llogaritë bankare apo duke ndihmuar me ushqime dhe veshmbathje.

Qytetarët mund të dhurojnë online përmes e-albania, duke ndihmuar në lehtësimin e pasojave nga tërmeti. Për këdo që ka dëshirë të dhurojë, mjafton një kartë krediti apo debiti e çdo banke dhe kontributi i dhënë drejt llogarisë së Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë, do të përdoret nga Emergjencat Civile në ndihmë të të dëmtuarve nga tërmeti.

Gjithashtu, një sërë llogarish bankare në banka të nivelit të dytë janë vënë në dispozicion për ndihmuar qytetarët e prekur nga tërmeti.

Ndërsa për të gjithë qytetarët që kanë vullnetin të ndihmojnë me veshje apo ushqime, lodra për fëmijë apo për të adoptuar një familje, bëhet thirrje për të kontaktuar me  “Rezervat e Shtetit” në numrat: 00355 67 20 66 541 / 00355 67 20 15 369.

Klikoni këtu në dëshironi të dhuroni: E-ALBANIA #DHURO 

Numrat e llogarive:

Kontribute vullnetare, Emergjenca  në bankat e nivelit të dytë

 

Banka Credins

IBAN ne ALL (Lek): AL29 2121 1016 0000 0000 0030 0001

IBAN ne EUR : AL72 2121 1016 0000 0000 0030 0003

IBAN ne USD: AL02 2121 1016 0000 0000 0030 0002

SWIFT: CDISALTR

 

Banka Raiffeisen

IBAN ne ALL (Lek): AL38 2021 1013 0000 0000 0015 7945

IBAN ne EUR : AL85 2021 1013 0000 0000 0115 7945

IBAN ne USD: AL35 2021 1013 0000 0000 0215 7945

SWIFT: SGSBALTX

 

Banka ProCredit

IBAN ne ALL (Lek): 10-86135000-01

IBAN ne EUR : 10-86135001-02

IBAN ne USD: 10-86135002-03

SWIFT: FEFAALTR

 

Banka Kombetare Tregtare

IBAN ne ALL (Lek): AL44 2051 1014 3288 86CL TJCL ALLA

IBAN ne EUR : AL11 2051 1014 3288 86CL TJCF EURA

IBAN ne USD: AL55 2051 1014 3288 86CL TJCF USDA

SWIFT: NCBAALTX

 

Tirana Bank

IBAN ne ALL (Lek): AL47 2061 1183 0000 0108 2000 0011

IBAN ne EUR: AL20 2061 1183 0000 0108 2000 0012

IBAN ne USD: AL74 2061 1183 0000 0108 2000 0010

SWIFT: TIRBALTR

 

Intesa SanPaolo

IBAN ne ALL (Lek): AL37 2081 1008 0000 0020 2453 0701

IBAN ne EURO: AL10 2081 1008 0000 0020 2453 0702

IBAN ne USD: AL80 2081 1008 0000 0020 2453 0703

SWIFT: USAALALTR

 

Union Bank

IBAN ne ALL (Lek): AL50 2141 1209 0111 1009 2516 0413

IBAN ne EURO: AL40 2141 1209 0111 1009 2525 0221

IBAN ne USD: AL66 2141 1209 0111 1009 2525 0141

SWIFT: UNALALTR

 

OTP

IBAN ne ALL (Lek): AL86 2131 1013 0000 0000 0084 1534

IBAN ne EURO: AL32 2131 1013 0000 0000 0084 1536

IBAN ne USD: AL05 2131 1013 0000 0000 0084 1537

SWIFT: PUPPALTR

 

Banka Amerikane e Investimeve

IBAN ne ALL (Lek): AL38 2101 1012 0000 0000 0003 8968

IBAN ne EURO: AL21 2101 1012 0000 0000 0007 1963

IBAN ne USD: AL38 2101 1012 0000 0000 0004 8280

SWIFT: EMPOALTR

 

Banka e Bashkuar e Shqiperise (UBA)

IBAN ne ALL (Lek): AL60 2031 1003 2010 1520 1101 0928

IBAN ne EURO: AL71 2031 1003 2010 1490 1101 0929

IBAN ne USD: AL88 2031 1003 2010 1400 1101 0929

SWIFT: AAISALTR