Keni nevojë për ndihmë shëndetësore, por nuk dini se cili është mjeku juaj i familjes?!

25

Keni nevojë për ndihmë shëndetësore, por nuk dini se cili është mjeku juaj i familjes?!

Tashmë kjo zgjidhet lehtësisht. Ju mund të përdorni e-Albania dhe do të njihuni me mjekun tuaj të familjaes në kohë reale!

Identifikohuni si QYTETAR në portalin e-Albania

Menjëherë, në ekranin e dhe tuaj do ju shfaqet EMRI, MBIEMRI i MJEKUT, NUMRI i tij i CELULARIT dhe Qendra Shëndetësore, sipas vendbanimit tuaj
Shmangni vizitat në qendrat shëndetësore!