Korçë, avancojnë punimet për ndërtimin e Qëndres Multifunksionale për Fëmijë

376

Avancojnë punimet për ndërtimin e Qëndres Multifunksionale për Fëmijë në Korçë. Ndërtimi me arkitekturën më moderne në qytet, tek ish-zona me harqe do të krijojë një hapësirë ku fëmijët dhe prindërit do të kalojnë kohen e tyre të lirë.

14263969_1485613031465956_3659692258099780424_n14317395_1485613081465951_8075023132306486914_n14317544_1485612884799304_3141867894427204503_n14322232_1485613124799280_4910548808396186227_n14355150_1485612984799294_546438353319024795_n14364684_1485612944799298_2699998844524331783_n14330049_1485612878132638_4129349745894259107_n14368652_1485612961465963_743310792694030519_n