Kukës, rehabilitim i trotuareve në lagjen nr.4

365

Bashkia Kukës, përmes Drejtorisë së Shërbimeve Publike, ka ndërhyrë duke rehabilituar troturaret dhe hapsirat publike përpara pallateve. Kjo ndërhyrje është bërë në lagjen nr.4.

14570479_1131831123553056_643094602271850682_n 14570441_1131831016886400_8188598088346893371_n 14581436_1131830866886415_8042763848307726399_n 14900346_1131830706886431_8262315093161167708_n