Libohovë, nisin punimet për pastrimin dhe sistemimin e kanaleve ujitëse

268

Kanë nisur punimet për pastrimin dhe sistemimin e kanalit ujitës te fusha e Suhës, Bashkia Libohovë.Me një fond prej 6 milionë lekësh me Tvsh, parashikohet që punimet të përfundojnë brenda 60 ditësh. Ky investim është shumë i rëndësishëm për gjithë fermerët që kanë tokat në këtë zonë, pasi lehtëson ujitjen e kulturave të tyre bujqësore. 

13532780_264807883880488_607483936604005816_n 13509119_264808017213808_3628220652635207667_n