Lushnje, ndihma për familjet në nevojë

211

Këshilli Rinor i Lushnjës bëri 21 kuti me ushqim, rroba, dhe sende të higjienës për familjet në nevojë. Ky projekt u realizua falë donacioneve nga Bashkia, bizneset lokale, dhe Kisha Ungjillore “Rruga e Paqes” Lushnje.

13522018_1093461944022631_6685278321197075707_n 13522018_1093461820689310_2687920186911336803_n 13508904_1093461804022645_872367308989317987_n 13512165_1093461920689300_24841601558589609_n 13533263_1093461790689313_4915899687344950208_n 13524376_1093462040689288_7661063088098550199_n