FOTO/ Sot jemi zyrtarisht në vjeshtë, por plazhi i Durrësit ishte plot

176

22 shtatori shënon zyrtarisht mbylljen e verës dhe kalimin në vjeshtë.

Megjithatë temperaturat e larta dhe pushimi i fundjavës, kanë bërë që plazhi i Durrësit të jetë plot.

Sezoni turistik këtë vit ka zgjatur më shumë se zakonisht, për shkak të kushteve optimale atmosferike

Sipas sinoptikanëve, ditët në vijim pritet rënie e ndjeshme e temperaturave