Lushnje, përfundon rehabilitimi i Poliklinikës, përfitojnë 186 mijë banorë

47

Poliklinika e qytetit të Lushnjes, që përfshin edhe dy qendrat më të mëdha shëndetësore të qytetit është rehabilituar tërësisht, për të ofruar kushte bashkëkohore për 186 mijë banorët e qytetit të Lushnjes.

Ky investimi është në vlerën 91.4 milion lekë dhe për një muaj pritet të pajiset me aparatura bashkëkohore.