Mjeku shqiptar lë Anglinë për një fshat të Lezhës, kthehet pas 15 vitesh eksperiencë

194

Jo të gjithë duan të largohen nga Shqipëria. Ka plot që duan të qëndrojnë dhe të punojnë për tokën ku u linde, po u ankuar për vështirësitë, por duke punuar fort për një të ardhme më të mirë.

Por nuk mbaron me kaq!

Shqiptarë të talentuar që kanë punuar një jetë në shtetet më të mëdha në botë, kanë hedhur sytë nga toka mëmë

I tillë është edhe rasti i Dr. Anton Keqi, i cili ka punuar për 15 vite në një qendër emergjence në Angli dhe tashmë është kthyer në Shqipëri për të punuar si mjek i përgjithshëm në qendrën shëndetësore Kolsh të Lezhës.

Rast frymëzues! Kombet nuk bëhen duke ia mbathur, por duke qëndruar dhe punuar fort!

Përgatiti PO.AL