New York Times u rekomandon amerikanëve Shqipërinë dhe Kosovën për pushime

6

Prestigjozja amerikane New York Times rendit Shqipërinë dhe Kosovën ndër vendet ku këshillon qytetarët amerikanë për të kaluar pushimet gjatë periudhës së pandemisë.

“Kufijtë janë hapur që në qershor dhe ka një numër të ulët të të prekurve”, shkruhet në artikull.

Vitet e fundit Shqiperia dhe Kosova janë kthyer në destinacione të dashura për turistët anembanë botës.