Një pamje hipnotizuese gjatë hapjese së kanalit të shkarkimit për herë të parë në hidrocentralin e Banjes

272

Diga e Hidrocentralit të Banjas, e ndërtuar së fundmi, ka hapur portat për herë të parë duke lënë ujin të rrjedhë përmes kanalit shkarkues, dhe është hipnotizuese ta shikosh. Kanali i shkarkimit është mjaft i gjatë. Pamjet janë filmuar përmes një droni nga punonjësit e hidrocentralit.  Filmimi me dron nxjerr në pah dhe bukurinë natyrore rrethepërqark hidrocentralit.