NJEREZIT E PUNES/ Njihuni me Ilian, sipërmarrësin e sukssesshëm të domateve

19

Ilia Daka është një prej fermerëve më të suksesshëm që kultivon domate të freskëta në Kuçovë.

Që nga hapja i agrobiznesit të tij në vitin 2017, Ilia është bërë jashtëzakonisht i suksesshëm në prodhimin dhe eksportin e domateve. Ilia ia meriton këtë sukses përvojës së tij dekadëshe të punës në bujqësi dhe cilësisë së lartë të domateve të tij.

Ai është mbështetur nga USAID me një grant për të ndërtuar një serë të dytë ku po eksperimenton me rritjen e llojeve të reja të domateve!