Prezantohet plani urbanistik ”Tirana 2030”

371

Tirana 2030 parashikohet të jetë me 7 qendra kryesore dhe 5 unaza, sipas planit të ri rregullues. Pas konsulatve publike në çdo njësi administrative me arkitektë dhe urbanistë e qytetarë, arkitekti italian Stefano Boeri dhe ekipi i tij i kanë bërë prezantimin final.

14485148_10154613708461926_3071835621408501428_n14591775_10154613709881926_7621107066916697984_n14671065_10154613709446926_165750955615851661_n14520317_10154613707951926_1774169684577976047_n14650222_10154613709221926_3529151968149948545_n14523042_10154613708336926_2850029317692261186_n

Burimi: Top Channel