Produktet e kompanisë në Libohovë/ Nga baxho familjare, në sipermarrje model

15

Nisi fillimisht si një baxho në vitin 1960 dhe sot është një punishte me teknologji të kohës për përpunimin e qumështit duke u mbështetur fort te tradita dhe përvoja e vyer familjare.

Bëhet fjalë historinë e kompanisë “F.A.M” në Libohovë, prodhimet e së cilës shiten gjerësisht në tregun vendas dhe janë mjaft të kërkuara nga konsumatorët.

Një histori suksesi e sipërmarjes familjare.