Qendra shëndetësore “ABC”, vizita infermierore falas në shërbim të komunitetit

38

Qendra shëndetësore “ABC” , e cila operon prej 25 vitesh në Tiranë, me profesionalizëm dhe përkushtim, ka kryer sot vizita infermierore falas për komunitetin.

Me dhjetra qytetarë morën shërbim nga stafi i “ABC” , të cilët kishin vendosur tendën pranë Pazarit të Ri.