Divjakë, përfundon asfaltimi i rrugës së plazhit

438

Pas rregullimit të sheshit ”Baba Santa”, në Divjakë, përfundon edhe asfaltimi i rrugës së plazhit. Njëkohësisht drejt përfundimit të asfaltimit është dhe korsia e biçikletave.

13346650_1041422202573042_3528148180243227881_n 13427902_1041422345906361_8339956414071173923_n 13412928_1041422402573022_5133284682871642838_n 13494830_1041422455906350_4637338424793795500_n