Rikthehet transporti publik, ja rregullat që duhet të respektoni

153

Një lajm i mirë për qytetarët dhe sektorin e transportit publik.

Më 15 QERSHOR rifillon shërbimi i transport publik, duke ju përshtatur rregullave të reja, sipas protokollit të miratuar nga ISHP.

Masat që duhen respektuar

Qytetarët që përdorin transportin publik duhet të pajisen me maska mbrojtëse, të rujanë distancën fizike, ndërsa autobusët nuk mund të përdorin më shumë se 70 % të kapaciteteve të tyre.

Transporti publik është i pezulluar që prej muajit mars në të gjithë vendin në kuadër të masave për frenimin e përhapjes së epidemisë së COVID-19.