Shkodër, inaugurohet në katedralen e “Shën Shtjefnit” muzeu dioqezian

303

E ndërtuar për të qënë madhështore, si një vend lutjeje dhe bashkimi për besimtarët e Krishterë, katedralja e “Shën Shtjefnit” në Shkoder prej mbrëmjes së të shtunës ka plotësuar një pjesë të munguar të historisë. Përmes një ceremonie të veçantë që bashkoi besimtarë, klerikë dhe figura politike u inagurua muzeu dioqezan dhe sheshi i ri i oborrit të famullisë.

Burimi: Ora News