Shkolla dhe konvikti “Benardina Qerraxhia”, kushte europiane për 300 nxënës

2

Në qytetin e Durrësit vijon puna për ndërtimin e shkollës së mesme sportive “Benardina Qerraxhia” dhe konviktit të saj.

Në Durrës vazhdon puna për ndërtimin e shkollës së mesme sportive “Benardina Qerraxhia” dhe konviktit të kësaj shkolle, e cila do të ofrojë kushte dhe standarde europiane për 300 nxënës dhe stafin mësimdhënës.

Ndërtimi i shkollës së re dhe i konviktit po realizohet falë programit EU4Schools, financuar nga BE dhe zbatuar nga UNDP.

Me përfundimin e punimeve stafi pedagogjik dhe nxënësit e shkollës do të kryejnë procesin arsimor në një godinë me standarde evropiane.

/ata.gov.al