‘Shkrihen’ akujt mes dy vendeve/ Hapet linja ajrore Prishtinë – Beograd

27

Kosova dhe Serbia kanë nënshkruar një marrëveshje të re për të lejuar fluturimet komercialë ndërmjet kryeqyteteve Prishtinë – Beograd.

Marrëveshja mes dy vendeve është firmosur në Gjermani, në ambasadën amerikane.

Ky është një hap i rëndësishëm  për qarkullimin më të lehtë të njerëzve e mallrave në Ballkanin Perëndimor.

Linja ajrore mes dy vendeve është rikthyer pas dy dekadash bllokimi.