Tjetër nisëm për pastrimin e vijës bregdetare

221

Nën moton ”Dhe sepse shpresa vdes e fundit, e Shqipëria e ka zemrën e madhe” dhjetra të rinj aktivistë të Ecovolis kanë vazhduar me pastrimin e vijës bregdetare shqiptare.

13310327_1229240453762515_8186961361348558614_n 13315583_1229238413762719_7956727712850129579_n 13319874_1229238107096083_3392145342383360016_n 13319918_1229239693762591_6218141425512433346_n 13321748_1229237957096098_8940690088628889567_n 13331166_1229238437096050_2195882426325997921_n 13335686_1229238103762750_8926773668269742682_n 13336148_1229238587096035_7858992580112632284_n 13339492_1229238720429355_3888788846572961722_n 13342995_1229237970429430_7869292641042814326_n 13344514_1229239027095991_33351968927016483_n