Tiranë, përfundon rikonstruksioni i rrugës “Ali Shefqeti”

265

Pas ndërhyrjeve në rrugën “Ali Demi”, Njësisë 1 në kryeqytet i shtohet edhe një rruge tjetër me standarde dhe trotuare më të mira për banorët. Bashkia e Tiranes ka përfunduar rikonstruksionin e rrugës “Ali Shefqeti”, investimi i cili ishte i domosdoshëm për banorët e zonës, duke qenë se ajo ishte amortizuar shumë ndër vite.

1728541