Bashkia Pogradec dhe Lezhë solidarizohen me banorët e Çairit në Shkup, pas përmbytjes

291

Bashkia e Pogradecit dhe Bashkia e Lezhës mundësuan një paketë ndihme për familjet shqiptare të përmbytura në Komunën e Çairit në Shkup. U bë e mundur që mbi 100 familje shqiptare të marrin ndihma si ushqime, veshjembathje dhe mjete higjenike. Përmbytja e pak kohëve më parë shkaktoi dëmë të mëdha në Maqedoni ndaj ne vendosëm që tu gjendemi pranë shqiptarëve atje. Një falenderim të veçantë për Fondacionin Diakonia që na u gjend pranë sërish për të ndihmuar shqiptarët në këto ditë të vështira.

14657379_1801055903475822_7245198252088339537_n14725445_1801055900142489_2016812808235028081_n14732330_1801055966809149_629391363556259321_n14702260_1801056036809142_7485479520529718110_n14708200_1801056040142475_2264006837987687132_n14705797_1801056096809136_4127746401911736104_n