Tiranë/ Rikualifikohet blloku i banimit në rrugën “Frederik Shiroka” në Njësinë 7

21

Rikualifikohet blloku i banimit në rrugën “Frederik Shiroka” në Njësinë 7

Rrugë më të mira, trotuare më të gjera, hapësira çlodhës edhe një kënd i ri lojërash për fëmijët, është pamja që të dhuron sot blloku i banimit “Frederik Shiroka” në Njësinë 7.

Nga ky investim e gjithë zona ka rrugë të asfaltuara, ndriçim, hapësira çlodhëse e rrjet të ri kanalizimesh dhe të furnizi