VENDIMI/ Pagat e mjekëve dhe infermierëve do të rriten me 40%

24

Pagat e mjekëve dhe infermierëve në të gjithë vendi do të rriten me 40%.

Duke nisur nga viti 2021 qeveria planifikon të rrisë me 40% pagat për mjekët dhe infermierët.

Fondi në dispozicion për këtë rritje do të jetë 6 miliardë lekë, ndërsa vitet e fundit pagat për mjekët janë rritur me 21% dhe ato për infermierët 26%.