Vetura Audi që riparohet vetë në rast aksidenti

250

Publikohen pamjet që shfaqin konceptin e makinës së re Audi.

Pamjet, e mrekullueshme tregojnë një super-automjet që nuk është parë më parë në rrugë.

Modeli është dizajnuar nga projektuesi Daniel Garcia, ku thuhet se riparohet vetë në rast përplasjeje, si dhe ndryshon ngjyrat në mënyrë automatike.

Nuk bëhet e ditur se nga çfarë materiali do të jetë i punuar ky automjet që duket mjaft i veçantë në rrugë.

Përveç pamjeve që janë publikuar, nuk është bërë i ditur asnjë detaj tjetër për këtë model të ri.