Volterman, kuleta me GPS, Bluetooth dhe fotokamerë të inkorporuar

499

Një ndër problemet me të cilat përballen njerëzit në qytetet e mëdha janë hajdutët, shpesh të vështirë për t’u dalluar, që vjedhin në mënyrë dinake, në veçanti çantat. Kompania amerikane Volterman i jep zgjidhje këtij problemi duke krijuar një pajisje gjeniale (e cila mban të njëjtin emër).

Volterman ka krijuar një kuletë, e cila ka të inkorporuar GPS, Bluetooth dhe një fotokamerë. Këto teknologji ju ndihmojnë të gjeni kuletën në rast se jua vjedhin.

Kjo pajisje e jashtëzakonshme, siç konfirmohet edhe në fushatën për mbledhjen e fondeve në shoqërinë Indiegogo, që në ditën e parë ka arritur të
sigurojë financimin e kërkuar.

Vetëm kaq? Absolutisht jo. Volterman mund të përdoret për të karikuar telefonin dhe madje edhe si hotspot Wi-Fi. Jo keq për një kuletë!