A e di sa nxënës të fillores në Shqipëri flasin dy gjuhë të huaja? Ja të dhënat impresionuese

82
Femije te klasave fillore, ne diten e pare te vitit te ri shkollor, per nxenesit e ciklit te ulet dhe atij te mesem, ne shkollen Misto Mame, ne Tirane.

Megjithëse në fillore, nxënësit mësojnë vetëm një gjuhë të huaj, ka disa të dhëna interesante për fëmijët shqiptarë.

Sipas INSTAT, mbi 17 000 nxënës të arsimit fillor flasin dy gjuhë të huaja dhe rreth 120 000 të tjerë kanë njohuri për një nga gjuhët e huaja.