A e dini se…

11

Makina më e vogël në historinë e njerëzimit ishte “Peel P50”.

Kjo makinë peshonte 59 kg, ishte 1.37 metër e gjatë dhe 99 cm e gjerë.

Kishte vetëm një fener dhe u prodhua mes viteve 1962-65.

Sot kanë mbetur vetëm 27 ekzemplarë të tillë.