Agjencitë franceze të udhëtimit, interes për të promovuar Shqipërinë

119

Agjencitë franceze të udhëtimit shprehin interes për të promovuar Shqipërinë. Ky konstatim vjen nga Panairi Ndërkombëtar i Turizmit që ka nisur të zhvillohet në Paris nga 25 shtatori e që do vijojë deri më 28 shtator.

Agjencia Kombëtare e Turizmit merr pjesë në këtë panair me stafin e saj dhe 11 operatorë turistikë të cilët operojnë me tregun francez.

Gjatë ditës së parë pati një interes të lartë vizitorësh si dhe të medieve franceze e blogerave të ndryshëm të udhëtimeve.

Stafi i AKT u shpërndau vizitorëve të ndryshëm suvenirë dhe materiale promocionale të Shqipërisë Turistike në gjuhën franceze.

Gjithashtu një interes është shprehur për të ndihmuar në marketimin sa më të mirë të brendit të Shqipërisë turistike në Francë.