‘Air Albania’ ndez motorët, avioni kuqezi prek tokën shqiptare

188

“Air Albania”, kompania e parë ajrore shqiptare, do të nisë fluturimet për herë të parë. Destinacioni i parë i saj është linja Tiranë-Stamboll-Tiranë

Avioni Airbus 319, që si stemë ka flamurin shqiptar, është ulur në aeroportin “Nënë Tereza” të Rinasit, ku u zhvillua dhe një ceremoni inaguruese.

Avioni kuqezi nis fluturimin e parë nesër,

Futja në treg e Air Albania pritet të ulë ndjeshëm çmimet e biletave