APR tek Bunk’ART: pastrim, krasitje dhe lirim nga bimësia e egër

475

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit (APR) ndihmoi Bunk’ART me pastrim, krasitje, lirim nga bimësia e egër dhe evadime në parkun përreth. APR dhe Bunk’ART së shpejti nisin një bashkëpunim për Bunk’PARK, për krijimin e një Parku Tematik, një oazi të ri rekreativ për publikun e turistët.

13620268_1378721832142899_3401713638937107584_n 13620180_1378721822142900_1003235673528931187_n 13600095_1378721718809577_2225433857493316736_n 13600217_1378721645476251_7796022457523102394_n 13600003_1378721655476250_6240914425249972307_n