Çelet akademia më e madhe e inovacionit – Je mbi 14 vjeç? Ja si të marrësh bursë të plotë

78

Hapet një tjetër derë e madhe e Inovacionit në Shqipëri, “Korça ICT Academy”. Një mundësi e shkëlqyer dhe një investim për të ardhmen.

Je nxënës i klasës së 9-të apo ke përfunduar 9-vjeçaren?

Je i apasionuar pas teknologjisë dhe inovacionit?

APLIKO TANI, dhe përfito bursë të plotë dhe trajnim nga 12 instruktorë amerikanë nga Universiteti i Stanford.

Bëhu pjesë e kampit ndërkombëtar veror dy javor për kodimin në Korçë! Një mundësi fantastike dhe një investim i shkëlqyer për të ardhmen, për të gjithë nxënësit e Shqipërisë dhe rajonit. Çfarë pret akoma? Regjstrohu edhe ti në linkun:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfwiqotdi7ktDD7ODemIfXNWszK7b-fNCcx6PoTDTNZe2bFgw/viewform