e-Albania, lehtësohet njehësimi i diplomave të huaja

230

Të gjithë ata që janë pajisur me diplomë në univeristete të huaja jashtë Shqipërisë si Bachelor, Master apo Doktoraturë tanimë mund ta njehësojnë atë në një kohë më të shkurtër dhe pa dashur të mbajë rradhë të gjata në zyrat e ministrisë së Arsimit duke përdorur portalin e-Albania.