FA nis ndërtimin e urës në Këlcyrë, lidh 4 fshatra

65

Ura 42 m e gjatë në Mbrezhdan të Këlcyrës ka nisur të ndërtohet dhe pritet të përfundojë brenda këtij muaji.

Kështu, Forcat e Armatosura kanë nisur ndërtimin e urës “bailey” e cila lehtëson lëvizjen për 600 banorë në krahinën e Malëshovës. Katër fshatrat që do të lidhë kjo urë janë pjesë e projektit “100 Fshatrat”.

Kjo urë pritet të përfundojë brenda muajit mars.