FA riparuan urën monument kulture të Orgockës

239

Pas 50 vjetësh xhenierët e FA riparuan urën monument kulture të Orgockës mbi Osum. Në fakt edhe para 50 viteve kanë qenë Forcat e Armatosura të Shqipërisë të cilët kishin vënë dorë mbi këtë urë.

Tashmë ura mban mbi 10 ton dhe padyshim për banorët e fshatrave Orgockë, Kurtes, Qinam, Radovickë në Ersekë dhe zonës së Frashërit në Përmet, është një ndihmë e madhe.

15036404_1160040764079262_8210278073906377597_n 15078665_1160040660745939_7853257668393803107_n 15036631_1160040727412599_1128416808942325531_n 15095470_1160040680745937_2952477174709315770_n