FOTO/ 10 mjete të rënda i shtohen Shqipërisë për pastrimin e kanaleve kulluese

23

Edhe 10 mjete të rënda i shtohen shtetit shqiptar për pastrimin e kanaleve kulluese.

Ato janë dhuratë nga qeveria turke dhe do të përdoren në varësi të nevojave.

Ndërhyrjet e bëra kanë ndikuar në  shtimin e 40,000 ha të reja në kullim, 90 kilometra argjinatura, nga të cilat 13 kilometra argjinatura të reja janë vetëm në qarkun e Shkodrës.