Pamje spektakolare në Katar, formohet trofeu i Kupës së Botës në qiell

6

Pamje të mahnitshme kanë ardhur nga Katari në këtë përiudhë të turnout më të bukur e më të ndjekur në mbarë botën.

Në qiell të hapur janë ngritur disa drone ku të gjithë mbanin një dritë në të, dhe në mënyrë të sinkronizuar kanë formuar formën e trofeut të Kupës së Botës.

Këto pamje janë bërë menjëherë virale në rrjetet sociale, ku dhe qartë transmetojnë një spektakël të vërtetë.

lajme.al