FOTOT/ Burreli me qendër moderne për qytetarët, të rehabilituar komplet

27

Punimet për rehabilitimin e qendrës së qytetit të Burrelit, sheshit “Ahmet Zogu” dhe Parkut “Nëna Mbretëreshë, Geraldinë” janë drejt përfundimit.

Në kuadër të këtij investimi është intensifikuar puna me instalimin e ndriçuesve bashkëkohorë. Investimi ka krijuar një mjedis mjaft atraktiv për qytetarët e Matit e më gjerë.

Qendra e qyteti u kthehet qytetarëve me e bukur, moderne dhe e rehabilituar bashkë me bustin e Skënderbeut.