FOTOT/ Kjo rrugë përrallore ndodhet në Qafë Shtamë dhe sapo ka përfunduar

213

Kur sheh këto foto nuk ke sesi të rrish indiferent. Magjia e ngjyrave të vjeshtës, rruga gjarpëruese, e sapo asfaltuar, që shtrihet mes maleve, aty ku mund të ”prekësh” qiellin, të japin një ndjesi të veçantë.

Jemi në Qafë-Shtamë.

Projekti infrastrukturor, që i jep zhvillim turizmit malor në Parkun Kombëtar, tashmë është gati për ju dhe vizitorët e huaj!

Siç mund ta shihni, kjo rrugë është edhe një nga segmentet më panoramike në Shqipëri!

Shijojeni!

Përgatiti PO.AL