FOTOT/ Në pyllin e Gështenjave, në panairin e agroturizmit të Reçit

156

Në pyllin e Gështenjave të Reҫit, Monument Natyror, pjesë e Parkut Natyror Bashkiak Shkrel, ku u zhvillua “Dita e Agroturizmit në Parkun Natyror Bashkiak Shkrel”

Aktiviteti kishte si qëllim të prezantojë dhe të demonstrojë vlerat agroturistike dhe vlerat e agrobiodiversitetit në parqet natyrore nëpërmjet organizimit të një panairi dhe disa seancave demonstruese dhe vizituese në Pyllin e Gështenjave të Reçit.