FOTOT/ Tiranë, një kënd i ri lojërash i shtohet kryeqytetit

16

Fëmijët e kryeqytetit kanë tashmë një tjetër kënd lojërash. Kendi i ri i lojërave me module të ndryshme është ndërtuar në njësinë administrative nr. 4.

Hapësira rekreative perfshin lodrat për fëmijët dhe stola për prindërit e gjyshërit.

Fëmijët por edhe të rriturit do kenë mundësi të argëtohen dhe pushojnë.