Gjirokastër, dezinfektohet Parku i Viroit

436

Bashkia Gjirokastër ka po kryen dezinfektimin e Parkut të Viroit. Ky dezinfektim i shërben natyrës por mbi të gjitha komunitetit dhe banorëve që e frekuentojnë këtë park.

13501993_1739844059627293_7094632862104778211_n 13507024_1739844066293959_7114145704989583235_n 13511944_1739843939627305_7601760245913895618_n 13533258_1739843952960637_3068014151929822751_n