Tiranë, rikonstruksion tek rruga e ”Kosovarëve”

416

Drejt fundit rikonstruksioni i plotë i rrugës së ”Kosovarëve”, rrugë kjo që lidh digën e Liqenit me Shushicën te Nj.5. Kjo ndërhyrje liron trafikun para gjimnazit Petro Nini, shton 140 pemë, si dhe një korsi të dedikuar biçikletash.

13501735_10154302657276926_4877244549305538126_n 13521847_10154302649826926_7884888786890296294_n 13528737_10154302650136926_5908125199617979549_n 13537619_10154302657956926_5877838842945129780_n