Historike! Arba Kokalari zgjedhet Zëvendës Presidente e Parlamentit Europian

23
#ArbaKokalari zgjidhet Zëvendës Presidente e Parlamentit Europian për Partitë Popullore. Në profilin e saj publik në rrjetet sociale ajo ka njoftuar se do të jetë gjithashtu raportuesja përgjegjëse që do të udhëheqë punën e BE-së për Stambollin..
 
Arba Kokalari, 32 vjeç nën programin e partisë “Moderata”, arriti të hynte në PE, duke u bërë e para shqiptare që ulet në këtë parlament.
 
Ajo ka lindur në Tiranë më 27 nëntor 1986, dhe më pas bashkë me prindërit, motrën dhe vëllain emigruan drejt Suedisë. Kokalari, nën programin e partisë “Moderata”, arriti të hynte në PE, duke u bërë e para shqiptare që ulet në këtë parlament.
 
Alba është mbesa e Musine Kokalarit