Investimet në maternitete, 29 inkubatorë të rinj

99

29 inkubatorë të rinj dhe 8 eko obstetrike-gjinekologjike i janë shtuar materniteteve në Shqipëri.

Qeveria lajmëroi gjithashtu nisjen e investimeve në disa maternitete këtë vit.

Aktualisht është drejt përfundimit Materniteti i ri i Korçës, i cili do të jetë gati brenda pak ditësh.

Do të vijojnë investimet për rijetësimin e rrjetit të materniteteve në vend me maternitetin e Beratit, Kukësit, Lezhës, Matit dhe Pogradecit